divendres, 4 de març de 2011

La nostra escola es transforma en un boscLes aules i els passadissos s'han omplit de vida, de bolets, esquirols, pardals, conillets i d'arbres que amb molta il.lusió han posat, format i desfilat pel poble per tal de celebrar aquest carnestoltes dedicat als boscos, ja que el 2011 és l'any internacional dels boscos.


El logotip de l'Any Internacional dels Boscos, 2011 (Boscos 2011) s’ha dissenyat per a transmetre i il.lustrar el lema "Els boscos, per a les persones" . Els boscos proporcionen habitatge a les persones i un hàbitat per a la diversitat biològica, són font d'aliments, medicaments i aigua potable i tenen una funció vital d'estabilització del clima i el medi ambient mundials. La unió de tots aquests elements reforça la idea que els boscos són vitals per la supervivència i el benestar de les persones de tot el món, que som 7.000 milions.En aquest espai Good Planet podeu veure fotos i documentació gràfica respecte a aquest tema.

Prompte podreu veure les imatges dels bons moments que hem viscut avui.

Felicitacions als alumnes de 6é per la seua implicació i per portar l'alegria a tots els racons de l'escola durant tota aquesta setmana carnestolenca, també als alumnes músics de 5é que ens han contagiat la seua marxa. Felicitacions a tots en general: alumnes, pares i mestres, per haver fet possible amb l'esforç conjunt aquest CARNESTOLTES 2011!!!!

Us deixem amb aquestos jocs i aquesta cançó:

fàbrica de cares

il carnevale