dilluns, 24 de gener de 2011

PAU

(Si cliques damunt de la imatge CEIP Empúries la magia vindrà amb música i també si cliqueu ací: Paraigües per la pau)

El proper dia 30 de Gener es celebra el

Dia Internacional de la No-violència i la Pau


és una iniciativa d'Educació No-violenta i Pacificadora, difosa internacionalment.

Propugna una educació permanent en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau.
El dilluns 31 per la vesprada, farem una carrera solidària, com en cursos anteriors i hem decidit que el diners que recaudem aniran en aquesta ocasió destinats a la Fundació Theodora,
que té com objectiu despertar el somriure dels xiquets que han d'estar hospitalitzats i de les seues famílies, amb l'ajuda dels Doctors Somriure, riure els fa forts, ens diuen.

Sabíem que existien, però va ser de la mà d'aquesta publicitat que van acabar visitant la web de la fundació i descobrint com col.laborar per no quedar-nos amb els braços creuats davant el patiment dels altres.
Visitant altres blogs escolars trobem iniciatives com la Flora, mestra de música, que ja en Nadal va publicar una wiki amb cançons al.lusives. Ara ha fet aquest recull de:

Cançons per la pau

ja ens direu quines són les que més us agraden.

Sabem que "Moving" va ser cantada i ballada amb molt d'éxit pels alumnes i mestres d'una escola amiga de València el curs passatI que en un altra escola, també de València, aquest curs estan preparant aquesta "Waving Flag"Gràcies Pau, Violeta, Lorena, Flor...i a tots aquells que compartiu
les vostres experiències!!!

2 comentaris:

escola santa anna ha dit...

I like all the songs in this post and we're singing them in our English lessons:
- Moving
- Waving Flags...

"La festa de la pau" by Dàmaris Gelabert it's very nice too.
You can meet her in this interview:

http://www.youtube.com/watch?v=jMhMGOOsvuo

and visiting her blog:

http://www.totsona.com/

As she says: "Life is music"

Lyrics by Eulàlia Canal

http://llapis.quellegeixes.cat/forum/index.php?topic=2526.0

Best wishes :-)

escola santa anna ha dit...

Estem escoltant les cançons Marta, Àlex i Laia, ens agraden totes, però si cal triar una, Marta diu que la de "La festa de la pau", Àlex la de "Moving" i Laia "El món seria més feliç".
Ens veurem tots a la carrera el proper dilluns i correrem per a que els xiquets que estan als hospitals tinguen la visita dels doctors somriures.