dimecres, 22 de desembre de 2010

Ja ve Nadal...

Elaborat pels alumnes d'Infantil de la nostra escola per a decorar el passadís de la planta baixa

Avui encara que el dia ha eixit molt gris hem anat tots contents a escola, hi havia tant per celebrar...

Us volem obrir aquesta finestra perque pugau veure el que s'ha estat cuinant dins i fora de les aules.

Els alumnes de 5é i 6é s'han encarregat d'obrir els sobres que faltàvem fins arribar al dia 24, al calendari d'advent que tenim al passadís..., ens ha eixit el naixement, el Pare Noel i...

..una estrela que ha sigut la sorpresa del sobre gran, la que cal posar dalt de l'arbre o en lloc ben visible per tal que ens done llum i ens vaja marcant el camí.

Mentre s'ha obert la porta dels lavabos i hem vist com treballaven Tino i Alberto

Mireu que bonics estan quedant els de la planta baixa i sense olors ja que s'ha millorat la instal.lació! Tino ens ho ha explicat molt amablement. Els hem desitjat bones festes i a veure si els Reis ens fan estrenar prompte escola nova.

Han vingut les mares a arreplegar tot el que havíem portat per a la campanya del Nadal solidari organitzada per l'AMPA, portaven una pancarta per a explicar-nos com és d'important compartir. Com que l'oratge no ha permés penjar-la al pati, han anat ensenyant-la de classe en classe i així ens han pillat mentre esmorzàvem:


I el que ha estat molt emocionant és quan han arribat els patges de les Seues Majestats els Reis d'Orient, els més menuts els esperaven per a entregar-los les cartes que tenien preparades i les aules s'han omplit amb els sons de les nadales entonades espontàniamente per a rebre'ls.

Us deixem amb aquest slide amb els millor desitjos per a aquestes festes i per a l'any vinent.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,soc Gloria,el Nadal ja esta açi,que be,ja hem obert l'ultim sobre del advent calendar,tots son xulisims,i desembre se passa mes rapid,ja estem en vacances de Nadal,els reis han vingut a l'escola,hem fet un esmorçar increible,pero el mes important es...
EL NADAL ESTA AÇI!!!
BON NADAL A TOTS!!!

Toñi Alonso ha dit...

Hola! Sóc Toñi, volia felicitar el Nadal i dir que estic molt agraïda per haver confiat en mi per treballar amb tots vosaltres, que Quartell és un poble meravellós, amb gent encantadora i sobretot els xiquets que formen part de l'escola, que cada dia et fan somriure només amb una mirada seua, i amb les seues xicotetes històries que cada dia compten.
Que tots els professors sou encantadors i els meus companys / es Pepa, Araceli, Isabel i Vicent que són meravellosos companys i dia a dia m'han oferit la seua amistat.
En fi, que em sent orgullosa de formar part de l'escola Santa Anna de Quartell.
Una abraçada i un bes per a tots.
¡¡¡BON NADAL!!!