dilluns, 15 de novembre de 2010

Ciutat de les Arts i les Ciències de ValènciaEl proper dia 24 d'aquest mes, tot l'alumnat de Primària d'aquesta escola, acompanyats dels seus mestres, tenim prevista la visita a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Així és que ens desplaçarem a València.

Us proposem una visita virtual prèvia per anar fent goleta i per que ens pugau acompanyar des de casa també si voleu.

Recorrerem el Museu de les Ciències i participarem en diferent tallers on experimentarem amb l'energia i la matèria

A l'Hemisfèric assistirem a la projecció de les pel.lícules:- Dinosaurs Alive! per als alumnes del 1r cicle de Primària.
Seguirem els passos dels paleontòlegs de l’American Museum of Natural History en l’exploració d’un dels rastres de dinosaures més importants de la història. Descobrirem nous fòssils que ens oferiran proves de que els descendents dels dinosaures viuen encara entre nosaltres.


- "Amazones" per als alumnes de 2n i 3r cicle de Primària
Al llarg del viatge el públic recorrerem la regió amazònica des del seu naixement en els Andes. Travessarem els boscos tropicals a Amèrica del Sud i coneixerem tota una col.lecció d'animals exòtics, com el jaguar, el tapir, les piranyes o els dofins rosats.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola,soc Rocio,us puc asegurar que l'excursio del Dimecres va ser molt divertida,i anarem tots menys els peques que es quedaren tota l'escola per a ells,la peli va estar molt be i de tot lo altre aprenguerem moltes coses,espere que algun dia hi haneu!