dijous, 14 d’octubre de 2010

Ens anem d'excursió a Danone

Avui hem tingut un dia molt especial. Teniem programat anar junts tots els alumnes de Primària a la fàbrica de Danone per tal d'aprendre en directe el procés d'elaboració d'aquest producte.

Ens hem traslladat fins Aldaia i després de passar el control de seguretat hem pogut accedir al recinte. Anàvem acompanyats per Maria i ens ha portat a una sala on ens esperava MªJesús que ens ha explicat detalladamente tant la història com el procés de fabricació del iogurt.

Ací podeu veure el post que ha dedicat a Isaac Carusso al seu blog personal, un xiquet de 11 anys que viu a Sant Just Desvern, junt a Barcelona. Et felicitem Luis des d'ací pel teu treball.

En aquest video podreu veure al pare i al fill i conéixer més d'aquesta empresa i els seus inicis.

Després de mostrar-nos tots els beneficis que ens aporten els productes derivats de la llet per a la nostra salut, Mª Jesús ens ha donat uns barrets i unes bates per a poder visitar les instal.lacions respectant les mesures d'higiene i seguretat que són tan importants.

Ens ha agradat moltíssim tot el que hem vist i he aprés. Esperem els vostres comentaris i les vostres aportacions per compartir amb els nostres lectors tot el que hem descobert. Per exemple, als que són ja més grans, ens han recordat quan es venia el iogurt a les farmàcies i després a les lleteries i que anàvem a comprar la llet amb lleteres, quan de temps!!!Finalment ens hem quedat de meravella ja que hem assistit a una degustació de productes, el més complicat era triat el que volíem menjar.
Hem eixit carregats amb bosses per mostrar a les nostres famílies el que havíem viscut.

I hem acabat feliçment al Gulliver, jugant, pujant, baixant pel ja emblemàtic personatge al que ens agrada visitar al final de cada eixida.1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola,soc Rocio.
Ara arriba l'hora dels 50 anys de l'escola,el dia havia sigut molt llarg pero amb moltes coses divertides.....
Ara el dia DANONE,tambe havia sigut molt divertit.
M'agradaria tornar una altra vegada hi saber-hi mes coses.
Per a l'escola felicitats i que seguisca aixi.