dilluns, 4 d’octubre de 2010

9 d'Octubre - Vine a la festa pel valencià


Des de l'Escola Valenciana ens arriba aquesta convocatòria de celebració del 9 d'Octubre.
Aquest any per tal de clausurar d'una manera especial els 25 anys de trobades d'escoles en valencià ens convoquen a la festa on acudirem tots al Passeig Marítim de la ciutat de València.
Acudirem amb un llibre elaborat en cada escola per introduir-lo en un monumnent on es reflexa que nosaltres tenim la clau.

PROGRAMA D'ACTES

Monument commemoratiu: LA CLAU QUE OBRI TOTS ELS PANYS
Durant tot el matí, els xiquets, xiquetes, pares, mares i docents de cada centre educatiu que haja participat en la realització del "Llibre de la clau" aniran dipositant-lo en l'escultura. Clica ací per conéixer millor l'escultura

Actuacions
Durant tot el matí se succeiran diferents actuacions de grups de xiquets i xiquetes vinculats a centres educatius o a associacions comarcals presentats per Pep Castellano, Cantó Nieto, Iolanda Muñoz i Enric Esteve.

Entre les quals: La Coral del Micalet estrenant el poemari de Marc Granell, Grup Trobada, Àlvar Carpi amb el tema Tu Tens la Clau, Paco Muñoz amb una gran coral d'alumnes de Torrent, Marcel el Marcià i moltes més actuacions musicals i sorpreses d'escoles valencianes d'arreu de les comarques.

Tallers infantils
Les coordinadores comarcals seran les encarregades de donar suport al major nombre de centres educatius participants a les Trobades 2010, per tal de portar a la Festa del 9 d'Octubre els tallers que han preparat a la seua Trobada. Així mateix, també es convidarà associacions culturals i universitats que realitzen tallers (danses, ceràmica...). Igual com en qualsevol Trobada, l'organització facilitarà l'espai i les taules per a realitzar cada taller.

Fira d'Entitats
Les entitats de País com els sindicats, Fapa, entitats culturals, entitats ecologistes, editors, etc., tindran un espai per a informar sobre les seues activitats.

De 21:30 a 00:30 hores

Concert Obrint Pas

El grup Obrint Pas, farà un concert especial amb diverses sorpreses que tancaran la Festa pel Valencià.
1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola soc Teresa!Meu vaig pasar molt be el dia del 9 d'octubre!!!!!!!!!!!!!!!El teatre espere que us aguera agradat bessets a tots!I sobretot a l'escola!