diumenge, 26 de setembre de 2010

Dia Europeu de les Llengües


Avui es celebra el Dia Europeu de les Llengües, el curs passat ja vam dedicar un espai a aquesta celebració, us recordeu?, clicant ací el trobareu.

Per tots nosaltres la comunicació és important i ja sabeu que les llengües juguen un paper importantíssim en aquest procés. Ens permeten conéixer més realitats que la del nostre entorn més proper, ser més respetuosos, més oberts, més tolerants...

Us enllacem més informació i un recull de contes dedicats als xiquets i xiquetes de tot el món, tan semblants i tan diferents al mateix temps. Esperem us agraden.Dia Europeu de les Llengües

Contes d'arreu del món

Des del Consell Europeu ens animem a dedicar aquesta última setmana de setembre a la realització d'activitats per celebrar aquesta jornada tan especial. Esperem ens feu arribar les vostres prpopostes.

Us deixem en aquestos alumnos de Guidobono School, una escola italiana, situada en Savona.
ens expliquen que van dedicar dos setmanes a la celebració i que els va ajudar a adonar-se de la importància de conèixer i respectar altres persones, llengües i cultures. Que va ser fonamental el treball en equips, la solidaritat i la creativitat i que van expresar la importància de les llengües i d'Europa en dibuixos, murals, fotos, videos, banderes. I ens fan arribar aquesta mostra per compartir la seua experiència.


Ens arriba també en italià, però aquesta vegada des de l'EOI de Sagunt, aquest post que els nostres amics ens han dedicat per desitjar-nos una bona tornada a l'escola:
C'era una volta l'escola