divendres, 11 de juny de 2010

Setmana celebració 50é aniversari de l'escola1960 - 2010


Entre aquestes dos imatges han passat cinquanta anys, pleníssims d'esdeveniments de tot tipus i color. Algunes coses han canviat tant i altres es mantenen i conserven...

La nostra escola va ser inagurada fa 50 anys i volem celebrar-lo com cal.

Al llarg de tot el curs hem estat arreplegant testimonis de tots aquells que heu volgut participar, alguns portant objectes plens de significats, fotos, manualitats, escrits, altres amb el vostre afecte i per fi estem a punt d'iniciar la setmana del dia assenyalat per juntar-nos tots els que vullguem i puguem compartir el moment: el divendres 18 per la vesprada. Amb nosaltres també aquells que per motius d'allò més variats estaran presents, però d'un altra manera.

Atens a la programació:

-
Dilluns 14:

. Exhibició de pilota valenciana a càrrec del alumnes del centre que participen en aquesta activitat en l'horari estraescolar.. Taller de reciclatge per als alumnes de 2n i 3r cicle d'educació primària a càrrec de Sari Fort

. Decoració del pati de la nostra escola per part dels alumnes de 1r i 2n cicle d'educació primària i educació infantil que elaboraran un mural commemoratiu del 50é aniversari.


- Dimarts 15:

. Taller de manualitats, a càrrec d' Esperanza Peña per a tots els alumnes d'educació primària.- Dimecres 16:

. Taller de reciclatge per als alumnes d'Infantil i 1r cicle, a càrrec de Sari Fort.

. Taller d'amfibis per als alumnes de 2n i 3r cicle d'educació primària, a càrrec de Carles Yago.


- Dijous 17:

. Des d'Alfafar ens visitarà Llorenç el conta-contes que captivarà amb les seues històries, rondalles, cançons...a tots els nostres alumnes.
- Divendres 18:

. Pel matí Pau Sánchez Faulí ens farà un taller de break dance per a tots els nostres alumnes que amb música i el nostre cos ens ajudarà a expressar-nos lliurement.
. Vesprada festiva: invitem a tots aquells que us sentiu vinculats a la nostra escola a participar als actes programats, ens fa molta il.lusió retrobar tantes i tantes cares conegudes, a les que ens uneix l'estima pel nostre centre.A les 19.30 eixirem acompanyats de la Banda Juvenil de Quartell cap al Molí en el que s'inagurarà l'exposició de fotos de la història de la nostra escola.

Tornarem sempre al so de la música a l'escola on assistirem al concert de la Banda Juvenil, a les actuacions dels nostres alumnes i al comiat de la promoció del grup de 6é.

Posteriorment compartirem una "picaeta" i veurem la projecció de les fotos que són testimoni d'aquestos 5o anys i després de tanta emoció farem la cloenda d'aquest dia tan especial amb un ball.

Donem les gràcies per la col.laboració de tots els que s'han il.lusionat amb aquest projecte i han fet les seus aportacions i a tots els que penseu regalar-nos amb la vostra presència.

Us esperem a tots i a totes!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cari chiodini, quando finite la scuola? Prima di andare in vacanza vogliomo fare a voi, ai vostri insegnanti, e alla presidenza i nostri migliri auguri per il 50esimo anniversario della vostra scuola. Cento di questi giorni.
Ci rivedremo il prossimo anno scolastico.
Buone vacanze!!!
Dipartimento d'italiano della EOI Sagunt