dissabte, 19 de juny de 2010

PER MOLTS ANYS, ESCOLA!!!! (1ª i 2ª part)A totes les persones que tenen afecte a la nostra escola, als que van poder acompanyar-nos, als que no pugueren, però que volen saber allò que van viure tots plegats, a cadascuna de les que han col.laborat de tantes formes i tan variades...vaja aquest passe d'imatges amb tot l'afecte i agraïment.

Com que els humans som limitats i no podem estar omnipresents, sols reflexa la visió d'una persona, però hi havia tantes fent fotos, videos o simplement guardant al cor tot el que passava...
Fem una crida a compartir tot, podeu enviar les vostres aportacions, així el reportatge serà molt més complet.

Moltes felicitats escola, ens fas traure el millor de cadascú de nosaltres!!!

Bones vacances a tots!!!!!

8 comentaris:

Pilar Arnal ha dit...

Quina currada en cap de setmana!
Felicite a l'Escola Santa Anna i a tots i totes els qui féreu possible que ens sentirem com a casa en la vostra celebració dels 50 anys.
Per molts més!!!
Pilar Arnal

Anònim ha dit...

Qué día tan especial, felicidades a todo el colegio!! Debió ser super entrañable compartir experiencias con la generación que vivió su fundación hace ya nada menos que medio siglo. Per molts ays!

Un abrazo desde Puerto Rico.


Miguel

Ana ha dit...

Moltes felicitats a l'escola i a tots els membres de la comunitat escolar que formem o hem format part d'ella durant aquests anys. Es una gran alegria el poder vore en el blog totes les coses que esteu fent en la celebracio dels 50 anys de l'escola. Malgrat no estar presents en les celebracions, estem al dia de les coses que feu i compartim aquests moments en la distancia.

Una forta abraçada de Paco, Dani, Ana i Paco.

Mariló ha dit...

Enhorabona a tota la comunitat escolar per la gran feina que porteu endavant!
I de part d'Aemilia Romana: "Per multos annos, feliciter!!!"
Mariló

Anònim ha dit...

Tanti auguri! Cento di questi anni!

Sàlvia ha dit...

Us desitjo de tot cor, amb poesia i colors, que l'escola s'ompliga de la felicitat merescuda, als profes i als alumnes. Sou SUPERMEGAGENIALS!!!

Estem lluny en l'espai, però prop en el cor. És tot un luxe poder felicitar-vos. Sou: espavilats, creatius, feiners, enginyosos, artistes, colaboratius, actius... sou "Els millors del món mundial".

Que siga per molt, molts, moltíssims anys.

Ara toca descansar i carregar-se d'energia, que s'ho teniu tots i totes ben merescut.

Un grapat de besadetes per a tots i totes (ui, m'he emocionat!)

Miguel Ángel ha dit...

Col·legi Santa Anna de Quartell. Només duc dos cursos treballant indirectament al centre, però he de reconéixer que amb només dos dels cinquanta anys de l'escola, he pogut arribar a sentir-la, a viure-la, a estimar-la, i això ha sigut gràcies a la gent que allí he trobat. Primerament confesaré que la zona de Les Valls és molt especial per a mi, ja que, des de fa ja uns quants anys, m'encarregue de coordinar les cuidadores de menjador de les escoles de Benifairó i, com ja he dit, des de fa dos cursos, també les cuidadores i les cuineres de la vostra escola a Quartell. Durant tots aquests anys, a Les Valls he trobat gent molt amable, acollidora i amb molt de compromís amb la seua tasca professional.
Quan vaig arribar a Quartell fa dos anys no sabia allò que trobaria dins d'aquell vell edifici, d'aquella xicoteta cuina, d'aquell menjador estret i allargat, tan diferent als que estic acostumat a visitar, o dins d'aquell despatx d'administració, al qual s'accedeix pujant unes escales molt castigades pel pas del temps...
Ara puc dir que m'he trobat una gent encantadora: Lola, al càrrec de la direcció, sempre preocupada per fer les coses com toca, per tindre tot com cal i sobre tot, per tindre content a tothom dins l'escola; a Tere, l'encarregada de menjador, sempre molt pendent de la gestió del menjador, i també a l'equip de cuidadores de menjador, Pepa, Toñi i Araceli, qui també forma part de l'equip de cuina junt a la nostra cuinera Isabel. Són persones molt involucrades en el dia a dia dels xiquets i xiquetes, treballant amb molta cura i dedicació. I no dic aquestes coses perquè queden molt boniques, sino perquè les senc. Des d'ací, vull agraïr a Lola i a Tere el que ens donaren la seua confiança a l'hora de gestionar el menjador i participar a la festa d'aniversari encomanant-nos el sopar, que dessitge siguera de l'agrat de tots els assistents, així com també, agraïr de tot cor al meu equip (Isabel, Araceli, Pepa i Toñi) per la seua implicació i hores invertides per tal de que tot ixquera com ixqué. Moltes gràcies a totes i tots. Rebeu la meua més sincera enhorabona pel 50 aniversari de la vostra escola.
Una cordial salutació.
Miguel Ángel Carrasco Navarrete.
Responsable de zona Caps Cuidadores i Cuina Col·lectiva, S.L.

NOE ha dit...

PER MOLTS ANYS, SANTA ANNA!!!!
PER A MI LA MILLOR ESCOLA DEL MON!!!!!
HE TINGUT LA SORT DE SER D´AQUEST POBLE I ANAR A AQUESTA ESCOLA.
TOTS ELS MESTRES QUE HE TINGUT HAN SEGUT MERAVELLOSOS, COMENÇANT PER LA MEVA PRIMERA MESTRA DE PARVULARI Mª JOSE MARCO, ENJO, VICENT, PAU ,ANNA, XIMO, TERE I CLAUDI DE PRACTIQUES, EN FI NO PARARIA.
M´HA FALTAR PODER ESTAR ALLÍ I COMPARTIR I RECORDAR AMB TOTS VOSALTRES TOTES AQUESTES EMOCIONS I ALEGRIES.
FELICITATS DE TOT COR.