dimarts, 13 d’abril de 2010

Obrim portes a les lllengües

A l'escola després de les vacances de pasqua ens estava esperant aquesta invitació que ens arriba des de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de Sagunt amb el programa d'activitats que han preparat per a la celebració:

" Els dies 21 i 22 d'abril de 2010 l'Escola Oficial d'Idiomes de Sagunt obrirà per primera vegada les seues portes i les seues aules a tots els ciutadans de la comarca que desitgen conèixer-la.
Durant aquestos dies, es podrà visitar l'Escola, obtindre informació sobre el seu funcionament i sobre cada idioma, assistir a una "mostra-degustació" de classe o a una de les classes que s'imparteixen habitualment. Els 6 departaments amb els seus 32 professors, han preparat nombroses activitats per què coneixeu els idiomes que ensenyen, la seua cultura i la seua gastronomia.
El nostre principal objectiu és donar a conèixer l'EOI i apropar-la als ciutadans, en una societat on el coneixement de diverses llengües i la seua utilització amb fins comunicatius és un imperatiu social, professional i personal.
Les Jornades estan dirigides a tots els que vulgueu iniciar-vos en un nou idioma, tornar a aprendre una llengua que ja vareu estudiar, o millorar i perfeccionar un idioma que esteu aprenent per motius de treball o estudis, o simplement per plaer.
Tot el professorat de la EOIs'ha bolcat en la preparació de les Jornades, el programa de les quals us adjuntem, amb la fi de donar-vos la benvinguda.
Aleshores, sense dubtar-ne, veniu a visitar-nos, us esperem!
Una cordial salutació
Equip directiu EOI Sagunt"

Podeu tr
iar idioma:
francés, alemany, italià, espanyol, francés, valencià..
i activitat a la que voleu assistir:
classes per a principiants, teatres, degustacions culinàries: crêpes, xocolate, té..., karaoke multilingüe, balls i un concert clausura a càrrec de: "Arcana Acoustic Group" el dijous 22 a les 19.30