dijous, 29 d’abril de 2010

Obri la porta a les llengüesEns arriba des de l'Escola Valenciana aquesta campanya de matriculació per al curs 2010-2011. Ja s'ha portat a terme la pre-inscripció i a partir del 4 de maig comença la formalització de la matrícula fins al 14 del mateix mes.

Campanya matriculació 2010: Àngel Dealbert, futbolista

El futbolista del València CF Àngel Dealbert és un dels protagonistes de la campanya 2010 "Obri la porta a les llengües. Matricula en futur, matricula en valencià". Ell també ha estudiat en valencià i té clar que la nostra és una llengua de "champions"Curiosament un dels videos promocionals ens arriba també de la mà de les nostres companys de l'aulari Les Barraquetes del CEIP Villar Palasí de Sagunt amb les que vam coincidir a la festa del Sambori i ens van ajudar amb un problema tècnic del moment.
Ens expliquen que Latifa és una mare de la seua escola que ha participat en aquesta campanya i que vol que la seua filla Aya aprenga quantes més llengües millor.


El tercer video que forma part d'aquesta campanya el presenta Ignacio Jiménez que és el rector de la Universitat d'Alacant i vo.l qualitat educativa per als seus fills, per això els matricula en centres d'ensenyament en valencià.

Nosaltres també el tenim claríssim, veritat?