dilluns, 1 de març de 2010

World Book Day - 4th March

Fa poc ens va arribar a l'escola una invitació per a participar en aquest dia que tan celebrat és al Regne Unit i a Irlanda i que volen compartir amb la resta del món. Ens fan una crida per fomentar la lectura i proposen afegir-nos a la campanya que consisteix en dedicar eixe dia, com a mínim, 10 minuts a llegir en anglés.
La iniciativa ens sembla tan positiva que hem decidit sumar-nos a la llista d'escoles participants i hem organitzat una série d'actes que durem a terme al llarg d'eixe dia.L'organització:
"" English and Me" ens fa un regal per a cada alumne de l'escola que participe, és un val per 2€ que podrem canviar per un conte a una llibreria d'aquest llistat, es tracta d'acostar a les famílies a triar un llibre en anglés que siga del gust i els interessos de cada xiquet. El valor del llibre és el del val que us entregarem.A les classes d'Anglés tots els alumnes amb molt d'entusiasme han decidit col.laborar, portant al llarg d'aquesta setmana els seus contes preferits a la classe per mostrar-los i compartir-los amb els companys i mestres, també volem fer escrits, dibuixos, murals per decorar les classes i passadissos i eixe dia pel matí interpretarem per cicles:

Infantil: "The Wheels On the Bus" Song and Story
1r "Walking through the Jungle" Song
2n "The Country Mouse and the City Mouse" Song
3r "What's Your Favourite Food?" Song
4t "The Cowboy and Cowgirl" Song
5é "The Film Start" Story and "I like Sports"
6é ""We Can Change Things" SongPer la vesprada rebrem una visita especial d'uns amics que coneixen molt bé tant la nostra llengua, per ser la materna, com l'anglesa per ser la que utilitzen cada dia al treball i per a comunicar-se amb els amics i a l'entorn on viuen. A més de compartir amb nosaltres la seua experiència ens ensenyaran un llibre molt especial i ens contaran allò que conté,
us tindreu ben informats...


Us deixem amb aquest divertiment, és ben curiós:

- TEACH &LEARN (ensenyar i aprendre)

- YOU & ME ( tu i jo)

3 comentaris:

Mikalet ha dit...

Ahí estaremos el jueves! Nos vemos pronto en Quart :o)

Maria Elena ha dit...

Miguel and I are coming from the big city of New York to visit all of you in the beautiful countryside of Valencia. It will be nice to have a change of scenery. I can't wait to meet you in Quartell! And it will be a perfect day because I LOVE to read.

See you on Thursday!
María Elena

escola santa anna ha dit...

We love reading too and the books are our friends.
We're waiting for you and preparing your visit...
See you tomorrow city mice.
Have a good trip to Quartell.

The country mice