dijous, 10 de desembre de 2009

Celebrem el NadalJa està ací el Nadal. Segur que tant en les cases com en la nostra escola es nota per les decoracions que anem posant amb tanta il.lusió i els preparatius que anem fent.
Dies de compartir, de pensar com donar sorpreses, com despertar somriures i als que posem tot el millor de nosaltres.

Al llarg d'aquests dies gaudirem de les següents activitats nadalenques:

- Tota l'escola ha participat en l'elaboració de la felicitació que l'Ajuntament fa per al poble i també en la del nostre centre. Els alumnes s'han lluït posant en joc tota la seua creativitat i destresa plàstica.

- Tots junts anirem el dimecres 16 a la projecció de la pel.lícula "Planet 51"
als cinemas Alucine del Port Sagunt.- Estem assajant les nadalenques que us cantarem al Festival de Nadal que tindrà lloc a l'Auditori Municipal el dimarts 22, a la vesprada. Prèviament, el divendres 18, acostarem els nostres desitjos de felicitat, pau i alegria amb les nostres veus als iaios de la residència de Quartell .

- A continuació, publiquem el programa de la Festa de Nadal del dia 22, amb les nadales que interpretarem:


- Com tots els anys ens visitaran l'últim dia del trimestre els patges reials per tal d'arreplegar les nostres peticions i fer-les arribar a les seues majestats: Melcior, Gaspar i Baltasar.Penseu que a més a més de demanar, cal pensar com ens hem portat des de la seua última visita, els són sempre generosos...i nosaltres?


Els nostres amics italians ens han dedicat aquest post al seu blog ple de felicitacions, d'estima, cançons, dibuixos per pintar, manualitats, contes tradicionals... i amb el seu missatge d'amistat i d'una pròxima visita per donar-nos a conèixer més festivitats d'ells. Podeu gaudir navegant per totes les propostes que ens fan. Gràcies i fins prompte

I com tenim la neu molt a prop aquestos dies, volem regalar-vos amb aquest video amb imatges hivernals d'altres països on aquest blanc element és el protagonista en aquesta época i amb una tradicional nadalenca "The Holly and the Ivy" recreada al piano per George Wiston .
Bon nadal i feliç any 2010!

¡Feliz Navidad y próspero año nuevo!

Merry Christmas and a Happy New Year!

Buon Natale e un felicissimo 2010!