divendres, 30 d’octubre de 2009

HALLOWEEN PARTY


Us imagineu una escola plena de bruixes, fantasmes i monstres d'allò més variats?
Doncs no es tracta d'un malson, és el que podeu trobar si passeu pel nostre col.legi l'últim dia del mes d'octubre.Aquest any els alumnes de 6é havien preparat una sessió molt especial, era el seu últim Halloween al nostre centre.


Vam acudir a l'aula d'usos múltiples que prèviament havia estat decorada per a l'ocasió. Acudíem acompanyats pels alumnes de 6é que ens vam arreplegar de les nostres aules i una vegada allí ens vam presentar el que anavem a veure: calia fer un homenatge a Michael Jackon i van veure la pel.lícula "Ghosts" . Ningú teniem por ja que sabiem es tractava d'efectes especials i que estàvem en bona companyia tots plegats.

A l'acabar vam eixir al pati i els majors de l'escola van ballar "Thriller" mentre es fixavem els demés com fer-lo i a continuació van repetir-lo, ara sí, ja tots, un vertader espectacle!

Acabàrem amb el to simpàtic de la cançó: Dracula Dracula Dra, versió de: "Draculino" de Bruno Martino, ballant tots el cha cha cha i menjant menjar típic d'aquesta celebració elaborat per les famílies.
Gràcies a tots per la vostra col.laboració.
Estàvem tan contents com podeu veure a continuació: