dijous, 15 d’octubre de 2009

Halloween


Trick or treat? It's Halloween (cliqueu i trobareu informació d'aquesta celebració)


Amb aquesta cantinela els xiquets dels països on celebren aquesta festa van disfressats per les cases arreplegant llepolies i "fent por" als grans, és una manera de riure's d'allò que els resulta desconegut.


Al llarg de la propera setmana l'escola començara a omplir-se de bruixes, fantasmes, monstres, carabasses amb cares, aranyes...i a les aules cantarem cançons on aquestos personatges seran protagonistes, ballarem al seu so, contarem històries, les inventarem, farem teatrets, manualitats, decorarem aules i passadissos. I el divendres per la vesprada ens disfressarem i tots junts ho celebrarem.

Per a que pugau anar assajant també a casa el ball que estem aprenent us enllacem aquest video:

I aquest altre on podeu aprendre la cançó:Ànim artistes que tot és qüestió de pràctica!!!

Us enllacen aquesta web de gastronomia que ens ha donat a conéixer Gerard, de 4t de Primària, ens conta que ja han tastat algunes especialitats i que s'ho han passat d'allò més bé en família preparant-les i degustant-les.
També us enllacem aquest abecedari de Halloween que em trobat en un blog que es diu "Brujita de Lux", així podeu crear cartells, missatges, poemes gràfics utilitzant les lletres terrorífiques.

I si us agrada pintar ací podreu triar el dibuix que més us agrade o espante i mostrar les vostres capacitats artístiques: dibuixos de Halloween.

Gràcies "Brujita de Lux" i felicitacions per el teu blog
.

Què us sembla aquesta cançò de Dràcula que han publicat al seu blog els nostres amics italians?
. Si us ha agradat ací teniu la lletra per tal de poder-la cantar.

I per als que encara no teniu clar la disfressa que portareu, mireu ací a veure si us donen alguna idea que us agrade. També ací per anar de carabassa feta de paper.


HAPPY HALLOWEEN!!!!

1 comentari:

Gianpiero Pelegi ha dit...

Ciao Chiodini, vi auguriamo una magnifica notte di pauraaaaaa....

Mica verrete a bussare alle nostre porte?