divendres, 25 de setembre de 2009

Celebració del Dia Europeu de les Llengües
Demà es el Dia Europeu de les Llengües i volem des d'aquest espai celebrar-lo ja que tots sabem com són d'importants per a comunicar-nos entre nosaltres.

A la nostra escola en aquest moment convivim amb les següents llengües que els alumnes porteu de les vostres famílies: valencià, castellà, gallec, francés, polonés, romanés i àrab.

D'altra banda ací entreu en contacte amb l'anglés, l'italià ...

Com a regalet en jornada tan especial us deixem amb aquest video que des d'altra escola ens arriba gràcies a l'aprenentatge col.laboratiu que ens facilita la web 2.0. Us enviem de d'ací el nostre agraiment companys del CEIP Mare de Déu del Remei d'Alcover (Tarragona)!

Consells:
a)Si es posa una musica que no deixa escoltar el video, cliqueu al títol del post i soluciona reu el problema.
b)Si no podeu visionar el video utilitzeu el buscador http://espurna.ning.com/video/video/show?id=2314381%3AVideo%3A2030Encuentra más vídeos como este en Espurna

Si voleu saber l'origen d'aquesta celebració ací els teniu:
"Al món coexisteixen 6.500 llengües i tan sols en Europa es parlen més de 200.Aquestes xifres es van plantejar a l'any 2001 al Consell d'Europa i van decidir crear el dia europeu de les llen- gües, el 26 de setembre de cada any, ès per tant, un dia especial que invita a tots els europeus i en especial als més joves a que comprenguen la importància de parlar diferents idiomes per tal de comunicar-se millor"
(Europocket News)

3 comentaris:

Ana ha dit...

Hola, som Paco i Dani, i escribim per a dir que realment és molt important conéixer i aprendre altres llengues per a poder comunicar-nos, nosaltres ara ho estem comprobant. Hem comencat l'escola i com tot es en anglés, encara no entenem molt, pero cada dia aprenem paraules noves, també tenim un amic italiá, i amb aquest ens resulta més fácil parlar. Així que, des de l'experiéncia vos animem a aprendre quantes mes llengues millor.
Adéu.

( disculpeu les faltes d'ortografia peró en un ordinador americá no existeixen accents oberts, diéresi, i algunes cosetes més

Ana ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
escola santa anna ha dit...

Hola Paco !! Hola Dani !!
Hello a tota la familia.
Ens ha alegrat moltíssim saber que, malgrat a estar lluny, gràcies a les noves tecnologies sou tan a prop de nosaltres, de les coses que fem a l'escola.La vostra escola.
Desitgem que continuareu en contacte virtual en totes les activitats i les compartiu amb nosaltres.
Esperem que us vaja molt bé i aprofiteu esta enriquidora experiència que ara viviu.
Greetings for your american and italian friends and four you lots of love.
Una abraçada molt forta de tots i totes,des de Quartell.