dijous, 4 de desembre de 2008

JA S'ACOSTA NADAL


Ei, ja s´acosta Nadal i a l'escola l'activitat comença a ser frenètica. Anem a tope !!
Fixeu-vos el que tenim programat:

El dijous de la pròxima setmana tots i totes els/les alumnes del col.legi gaudirem d´uns tallers lúdics, dins de la campanya escolar "Recicla l`Escola" amb el patrocini de les Obres Socials de la C.A.M.

I ja, durant la darrera setmana del trimestre les activitats es multiplicaran:

Dilluns i
dijous començarem els assaigs per al Concert de Nadal previst per al divendres dia 19 a l`Auditori Municipal. Abans, el dimarts farem una sessió especial a la Residència dels Majors de la localitat.Els/les nostres Majors són molt especials per a nosaltres i, de segur, que s'alegraran moltíssim de veure`ns i escoltar-nos.

Per al dimecres dia 17 hem previst una eixida al cine. Anirem als "Alucine" del Port, on gaudirem de la projecció de dues pel.lícules (segons edat) dins de la programació nadalenca cinematogràfica. (Segurament, es canviarà la data per motius organizatius, seguirem informant-vos)

A l'endemà dijous rebrem amb il.lusió, com l'any passat, als nostres amics i amigues italians de l'EOI (Escola Oficial d'Idiomes) que, ens deleitaran amb nadales i contes propis d'estes festes i amb una posada en escena que promet ser espectacular.
Obriu aquest post que han publicat al seu blog dedicat a nosaltres i ple de sorpreses i entreteniments.

A la fi, arribarem al divendres dia 19 i el plat fort serà la visita dels Patges dels Reis Mags. Ells ens portaran bones noves carregades d'il.lusió i felicitat. Arreplegaran els nostres desitjos escrits a les nostres cartes per a traslladar-lo-se'ls a les Seues Majestats i més tard farem el comiat del 1r trimestre amb la celebració del Concert de Nadal a l'Auditori.

Ja veieu quantes coses farem i de segur que us agradaran !!

BON NADAL A TOTS I TOTES !!!

3 comentaris:

escola santa anna ha dit...

Hola bonics i boniques !!!
Espere que estigueu molt bé. Gràcies per recordar-se'n de mi i pels besets que m'envieu.Me fan molta falta perquè us note molt a faltar.Com encara no puc estar ahi en l'escola amb vosaltres desitge que s'ho passeu molt guai amb totes les activitats que aneu a fer al col.legi.Estaran superbé, segur.Us envie molts besets i el desig que passeu un Bon Nadal, unes bones vacances. També que el Pare Noel i els Reis Mags cumpleixquen els vostres desigs i els vostres somnis.
Us vull !!!
Mols besets de Conxa

Anònim ha dit...

Hola i a mi mencanten les actibitats son julisimes i segur que seran molt devirtides adios!!!! i molts besets maria p.c.

Pablo ha dit...

em fa molta il.lusió anar al cine, perquè, ja fa molt de temps que no vaig.M´agrada molt aquesta programació del nadal.