dimecres, 8 d’octubre de 2008

Celebrem el 9 d'Octubre


Avui hem celebrat a l'escola el naixement de la nostra Comunitat i ho hem fet tots junts al pati participant als jocs que la comissió de festes han organitzat amb la col.laboració especial dels alumnes de 5é.Han començat els alumnes d'Infantil fent carreres per agafar el mocador, els animàvem tots.


També han fet carreres de bota-bota i d'obstacles amb aros, d'aros amb parelles......i de zancos.Ens hem divertit tots molt!
A continuació els alumnes de 1r cicle de Primària han fet carreres per parelles amb una pilota a la panxa, calia estar ben compenetrats per a no perdre-la pel camí...

...i de transport de rajoles, on el posar-se d'acord tots els membres del grup per anar en la mateixa direcció era fonamental.Els alumnes del 2n cicle de Primària han fet carreres per parelles amb els peus nugats i el joc de buscar tires del mateix color del seu grup.


Per finalitzar l'acte els alumnes de3r cicle de Primària han fet carreres de carretilles i de relleus. Hi havia que veure la cara de velocitat que mostraven alguns.


Hem gaudit participant i ens hem adonat de al importància de compartir.
I a vosaltres quin ès el joc que us ha semblat més divertit?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola soc ramon de 6é curs.Es ha passat halloween pero be la tardor a l´escola aixi que tots a disfrutar.