dijous, 5 de juny de 2008

AQUEST DISSABTE 7 DE JUNY ANEM TOTS A FAURA DE FESTA PER LA LLENGUA

Ja diu el refrany allò de: "En Abril, aigües mil" i com ja sabeu tots, la pluja ens va jugar una passada i es van quedar per celebrar tots els actes programats per al diumenge 20 d'Abril.
Així és que el proper dissabte anem de festa. Ací teniu la informació de tot el que anem a fer, l'hem trobada a la página web de Faura
Us esperem a tots i a totes!



XIII TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIÀ DEL CAMP DE MORVEDRE

“Si el poble valencià es guarda amb amor la seua pròpia identitat, manté la llengua i n’incrementa el seu ús com a llengua de comunicació, la pervivència del valencià quedarà assegurada”. Amb aquestes paraules d’Enric Valor bé podríem resumir l’esperit de les Trobades d’Ensenyament en Valencià.

7 DE JUNY

Mireu la nova programació

A més de ser una jornada lúdica de l’ensenyament en valencià, les trobades mantenen el seu compromís social
PROGRAMA
DISSABTE 7 DE JUNY. TROBADA
  • A les 17.45 h, concentració a les escoles.
  • A les 18 h, cercavila amb Guillermo el Dolçainer grup de dolçaina i tabalet, de la banda de l’IES la Vall de Segó i de la banda Societat Joventud Musical de Faura.
  • A les 18.45 h, al parc de la Canaleta, rebuda de les escoles.
  • A les 19 h, al llarg del carrer Canaleta, començaran les paradetes, tallers i exposicions. Es faran dues visites guiades per Faura, l’una històrica i l’altra ecològica. Col·laboren les associacions de poble.
  • A les 21 h, sopar d'entrepans de pisto i llonganisses per al col·lectiu de les trobades.
  • A les 22.30 h, espectacle "RR1 animàtic" de la companyia Scura Splats.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello, I'm Sara alumna of the sixth primary.
As goes? I'm as well jeje finally Trobe! jeje to win, because again we were all with the desire to go. I hope that i can go no rain at all workshops.

Many kisses.