dilluns, 11 de febrer de 2008

SITUACIÓ D'EMERGÈNCIAAvui hem pogut assistir directament a l'actuació de tots els sectors que actuen de forma coordinada en una situació d'emergència.

Tota l'escola ens hem desplaçat a València al llit del Tùria, entre el pont de Calatrava i el pont de les flors, i hem trobat tot ple d'ambulàncies, camions de bombers, cotxes patrulla, cavalls, gossos ensinestrats, motos, helicòpters, equips d'espeleologia, submarinisme, extinció d'incendis. I el més important les persones que dediquen la seua vida a solucionar problemes allà on es creen. Ens han atés molt amablement i hem tornat carregats amb regals: gorres, samarretes, bosses, jocs...que ens recorden on els podem trobar, telèfon 112 si els necessitem.

Agraim al nostre Ajuntament que ens organitzat i patrocinat aquesta eixida i a tots els que fan que la nostra existència siga més tranquil.la.
A més de gaudir amb les imatges ens agradaria que ens comentareu la vostra experiència. Us recordeu com es deia el gos que ens va saludar? I què es sent pilotant una moto o tocant la sirena del cotxe patrulla? I dalt d'un camió de bombers?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ha estat molt bé l´excursió.Em va agradar molt.pablo