dijous, 27 de desembre de 2007

RACÓ DELS EX-ALUMNES

En aquest apartat volem donar veu a tots aquells que vulgau participar, però que per haver crescut ja no esteu a les nostres aules . Formeu part de la nostra escola, de la nostra història.

Aquest missatge vol contar el VIATGE DE FÍ DE CURS 2006-07 Cada dos anys els alumnes del tercer cicle fem un viatge de fí de curs. Per a que ens resulte més econòmic demanem ajudes a l'AMPA, l'Ajuntament i Bancaixa i les seues subvencions s'agraixen molt.El curs passat vam estar al Mas de Borràs, un centre d'oci situat als peus de Penyagolosa. Vam passar allí tres dies en companyia dels alumnes de l'escola l'Ermita de Benifairó. Férem moltíssimes activitats: escalada, senderisme, tir a l'arc, natació, jocs i balls per les nits...tot en plena natura i envoltats d'un paisatge meravellós. Caminàrem molt i el primer dia ja estàvem esgotats. Els monitors i monitores eren gent molt divertida. El menjar era paregut al de casa i tot estava molt bo. El tres dies passaren volant. En tornar a l'escola les mestres ens donaren fotos i cadascú de nosaltres es va fer un àlbum per al record. Ací teniu alguna de les fotos d'aquell viatge, si cliqueu damunt les podreu veure amb més detall.
Quins viatges recordeu del vostre pas per l'escola?

Comenteu-nos les experiències que us han quedat gravades i prepareu la vostra participació.3 comentaris:

escola santa anna ha dit...

Que bé que us prova el contacte amb la natura. Dona gust veure-vos.
Per cert hi ha d'ex-alumnes i d'alumnes, us heu adonat?

Anònim ha dit...

Hola soc sara de quartell i vaig a 6e curs. En l'altre comentari ja vaig dir que m'agradaba molt aquest blog i seguisc dient-ho. La idea ha sigut molt bona. Percert les fotos, molt boniques!jejeadeu

Anònim ha dit...

Hola soc Mªamparo antigua alumna.
Aquest blog ha sigut un encert!!
Està molt bé, em puc enterar de les novetats de l'escola on em vaig endur molts bons records.

ADEU!!!