divendres, 21 de desembre de 2007

FESTIVAL DE NADALAvui hem celebrat tots junts la festa de Nadal. La pluja ha fet que els vincles habituals escola-família s'estretaren més encara i d'una manera molt efectiva s'ha anat traslladant la localització del acte segons l'oratge marcava. Hem acabat dins d'un aula tots ben juntets. Els mestres volem agrair-vos a tots la vostra col.laboració.

Melcior ha volgut felicitar de manera especial a les mares de l'AMPA i així han posat per a nosaltres. Cuineres i cuidadores del menjador han participat rebent el caliu de tots els assistents..


Per la vesprada la pluja també ens ha acompanyat i a l'hora d'eixir cap a l'auditori s'ha organitzat una cadena per a que els més menuts arribaren sense banyar-se. Junts hem assistit amb les actuacions que amb tanta il.lusió havien estat preparant al llarg de tot el mes. S'ha sentit la unió de tots amb eixes veus que tant estimem dels nostres xiquets. Ho han fet de meravella tots i ens han deixat emocionats.


Ací teniu als més menuts de cada classe esperant per a la sorpresa que teníem preparada: la nadalenca que ens han ensenyat els nostres amics italians. Josep de 5é i Isabel de 6é actuant en eixe moment amb el seu cicle a l'escenari. Elies dalt encarregant-se del efectes de llum i so.
El final feliç: tots els xiquets de la nostra escola a l'escenari cantant "TU SCENDI DALLE STELLE" compartint amb les famílies i amics els desitjos de PAU i AMOR que aquestes festesesn envolten a tots.1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola!
Soc Laura Verdejo Vilanova!
i res com ja vos vaig dir entre dia a dia en aquest blog clar que sí, avui e entrat per a dir-vos que la festa dels pages havia estat molt be, clar que si, si esque dia a dia hem sorpreneu mes!