dimecres, 12 de desembre de 2007

3r i 4t - UNA EXCURSIÓ MERAVELLOSA


Hola benvolguts visitants del nostre blog:

Som els xiquets i xiquetes de 3r i 4t de primària i us anem a contar l'estada de tres dies que hem fet a Xàtiva, a la Granja-Escola Casablanca.

Havíem eixit de l'escola carregats amb tot l'equipatge i carregats d'il.lusió. Tardàrem hora i quart en arribar i una volta allí ens reberen MªPaz, José i Bea, els tres monitors que anaven a estar amb nosaltres.

Els monitors ens ensenyaren totes les instal.lacions: les nostres habitacions amb lliteres de 3 pisos superguais i tots els animals de la granja. Vèrem conills, ànecs, oques, titots un d'ells amb una cua multicolor que era preciosa i gallines, ,moltes gallines.
També hi havia moltes ovelles, cabres, un ase, dos estruços...uf! quin coll més llarg que tenien.
Jugàrem amb ells a córrer cap a un costat i cap a l'altre i els estruços sempre ens seguien.
Més enllà al fons del corral hi havia un cavall i una egua es deien: Relámpago i Estrella.
Per la vesprada tots i totes pujàrem a Relámpago que té 7 anys i férem de genets i amazones.

L'estoneta més simpàtica i graciosa havia sigut quan anàrem a les dutxes. Tots tapats amb tovalles i barnussos...S'ho podeu imaginar!!!!

Ah! i per la nit abans d'anar-se'n a dormir havíem ballat fins a no poder més. Ballàrem tots els ritmes del moment a l'amfiteatre de la granja...i cantàrem moltes cançons. Així que dormírem com a troncs i quasi, quasi sense cap ronquit.

A l'endemà a les 8 i mitja ens despertà la música de Pignoise, s'alçàrem i després de desdejunar férem rotllets d'anís (per cert ja no ens queda cap, se'ls hem menjat tots. Havíem reciclat paper, modelàrem argila i férem uns ciris perfumats i sals de romer. Quina oloreta més bona!

Al caure la vesprada vingué el plat fort: hi havia de munyir la vaca. Li deien Curry i uf!, havia sigut una experiència inoblidable. Traguérem molta llet.
A l'acabar tornà al seu pesebre al costat de Moreno, que és un bou enorme de color negre, però molt noble i ell mugia i mugia al veure a Curry. Muuuuuuu, muuuuu, muuuuuu!!!

A la fí tormàrem a casa amb l' alegría d'haver-s'ho passat d'allò més bé.

FINS PROMPTE GRANJA-ESCOLA!!!!

2 comentaris:

Pilar Puerto ha dit...

Hello girls and boys.
Congratulations for your trip!
It was great!
See you soon.

Anònim ha dit...

Hola soc David Olaria i m'ha encantat la granja escola.