dimecres, 5 de desembre de 2007

1r i 2n ANEM D'EXCURSIÓHola: som els vostres companys de 1r i 2n i us volem contar l'eixida que van fer fa poc i que s'ho varem passar d'allò més bé."El 20 de Novembre anarem a la Marjal d'Almenara i al gimnàs Neo.
Havíem pujat a l'autobús i directe ens havíem anat a la Marjal a on hi havia unes tauletes per a dinar i per esmorzar.
Quan havien vingut els monitors ens havien donat uns prismàtics i havíem anat a veure els xops. I ens havien explicat que hi havia blancs i marrons i també ens havien ensenyat una planta que era com un plumífero i es deia senill.
I després havíem anat a un llac a vore animals i havíem pujat a una muntanya a vore un agró i també tortugues en el telescopi. I varem baixar de la muntanya . I també varem anar a vore l'àguila pescadora.
Ah! se m'oblidava, hi havia un monitor i una monitora. a la monitora li deien Sara que anava en els de 1r i el monitor que li deien Juan i anava amb nosaltres que som els de 2n.
I després anarem al gimnàs Neo. I Mariola havia dut a les xiques a les taquilles a vore les dutxes i després havíem dinat en el gimnàs. I havíem jugat en les pilotes grans.
I després havia vingut una xica que li deien Elena i que ens havia donat classe de batuka que m'havia agradat moltíssim.
I també haviem pujat a una bicicleta". Sofia (2n)


"Havia vist una roca que era molt gran i hi havia molts esquelets i era quan fa milions i milions d'anys. I també hi havia tamarius que allí hi havia donyets". Paco (1r)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

espere als mes xicotets se asquen divertit en esta excursio perque en lo que mos conteu me enren ganes de anar.

escola santa anna ha dit...

Dona goig veure eixes cares tan alegres i com esteu de contents.
Ens alegra compartir aquesta eixida amb vosaltres.

Des de l'escola recordem que encara que es podem escriure comentaris amb l'opció "anònim" cal posar el nom de la persona que l'escriu per tal que puguen ser publicats, en cas contrari l'administrador del blog no els acceptarà.

Gràcies a tots per la vostra col.laboració.